La Colla de Nelson

Sinópsis:

Nelson, Aqui.les, Dalí i Matilde són un bou, un gos, un ànec i una perdiu que, malgrat la seua diversitat i unint esforços, ens conten una història de lluita i superació.


ASAEM Salut Mental presentarà “La Colla de Nelson”, el conte guanyador del I Certamen Literari de Contes Curts impulsat per aquesta entitat.

L’edició d’aquest conte suposa la culminació de part del projecte socioeducatiu “Històries Efímeres”, iniciat per ASAEM l’any 2017.

“Històries Efímeres” es compon de diverses accions amb l’ objectiu de prevenir problemes de salut mental i treballar amb la societat perquè puga mirar i veure les persones que pateixen problemes de salut mental com persones de ple dret, com qualsevol de nosaltres.

No volíem deixar fora a un sector de la població que considerem vital de cara al futur, els xiquets i xiquetes, per als quals no hi ha cap material elaborat que treballe la sensibilització en matèria de salut mental.

D’aquesta necessitat va néixer el I Certamen Literari ASAEM, tenint com a objectiu tindre un material propi, un conte que treballe l’acceptació i respecte cap a la diversitat, pel que llançàrem un concurs de contes infantils i ens comprometérem a editar el conte guanyador.

Gràcies a totes aquelles persones que han participat en la campanya de micromecenatge, així com les ajudes rebudes per part de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i a l’Obra Social La Caixa de Gandia, hem pogut fer una primera autoedició del conte, la qual volem presentar en societat.

L’acte tindrà lloc el divendres 8 d’octubre en la llibrería Fan Set de Valencia a les 18 h. L’autor del conte es José Figueres, i la il·lustradora, Aitana Carrasco.

Les persones que vulguen adquirir el conte, ho podran fer eixe dia a l’acte de presentació, on situarem un punt de venda amb els productes relacionats amb “La colla de Nelson”.

Us esperem.

Fecha

08 Oct 2019

Hora

6:00 pm

Coste

Entrada gratuita
Fan Set

Localización

Fan Set
Carrer de Sant Ferran, 12. Valencia
Día Mundial; Salud Mental 2019

Organizador

Día Mundial; Salud Mental 2019
Teléfono
647 94 93 11
Correo electrónico
comunicacion@salutmentalcv.org
Web
http://diamundial2019.salutmentalcv.org