Exposición fotográfica «Secuencias»

“Secuencias”

El projecte construeix una narració gràfica a través de deu obres fotogràfiques en serie. L’eix central del desenvolupament s’assenta sobre el pas del temps – com ja ho van fer Duane Michals, Elliot Erwitt i altres autors anònims – per analitzar preocupacions comuns com la desaparició, la decadència, la identitat, la pèrdua, l’estafa o la pertinença.

El Grupo Flash està format per un nombre variable i sempre canviant d’integrants que participen en projectes de creació dins d’un marc terapèutic en les instal·lacions del CREAP (Centre de Referència Estatal d’Atenció Psicosocial) a València. La seua obra ens ensenya una realitat personal a través d’un conjunt d’imatges quotidianes impregnades d’al·legories que despullen el relat íntim i emocional dels seus autors.

El projecte ha estat dirigit per María Sainz, fotògrafa i voluntària en el CREAP i amb el suport de César Ramírez, professional del centre. L’exposició ha estat organitzada pel Comitè del Dia Mundial de la Salut Mental de València, en col·laboració amb el Centre del Carme Cultura Contemporània, dins del marc d’activitats programades per a aquestes jornades del 10 d’octubre.

Fecha

26 Sep 2019 - 16 Oct 2019

Coste

Gratuito

Localización

Centre del Carme Cultura Contemporània
Calle Museu, 2. Valencia
Categoría
Día Mundial; Salud Mental 2019

Organizador

Día Mundial; Salud Mental 2019
Teléfono
647 94 93 11
Correo electrónico
comunicacion@salutmentalcv.org
Web
http://diamundial2019.salutmentalcv.org

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *